Kerékpáros útvonal

2020.07.05.

Az alábbiakban megismertetünk benneteket a II. Vadkerti-tó Futóverseny és Multisport Nap kerékpáros útvonalával.

A Vadkerti-tótól Soltvadkert városközpontja felé haladunk, majd a 2. utcán jobbra, a Szőlő utcán folytatjuk utunkat Kecel irányába. Jobbra fordulunk a főútra, ahol egészen a körforgalomig haladunk, ahol Kecel irányába kell tartani. Kecel városában az első körforgalmat az első kijáraton hagyjuk el és egyenesen elhagyjuk a várost. A következő elágazásnál balra fordulunk Kalocsa irányába. Legközelebb már csak Kalocsa belterületén fordulunk jobbra Negyvenszállás irányába. Azon az úton folyamatosan jobbra tartva követjük a főutat és hamarosan beérünk a településre, ahol a fordító jól észlelhetően ki lesz jelölve. Innen azonos útvonalon megyünk vissza a Vadkerti-tóhoz.

A pályán minden elágazás jól látható táblákkal lesz jelölve, fontosabb kereszteződésekben pedig polgárőrök segítik a haladást. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pálya nem lesz lezárva! Ezért mindenkit külön kérünk arra, hogy a KRESZ szabályait különösen tartsa tiszteletben. Motoros kísérőkkel, polgárőrökkel és további segítőkkel próbálunk az épségetekre ügyelni, de kérjük mindenki vigyázzon magára és a többi közlekedőre.

Az útvonalon csak egy helyen lesz lehetőség a frissítésre, mégpedig a fordítónál, 45 km-nél. Itt teljes frissítést biztosítunk részetekre. A bringások a versenyen 2 db teljesen új kerékpáros kulacsot is kapnak tőlünk.

Vadkerti-tó -> Soltvadkert
Soltvadkert belterület